Si no veus correctament el missatge, clica aquí
titulo

Notícies destacades

image
Sabàtica, Epinium i Dircom a La Vanguardia Digital
Durant les darreres setmanes, tres empreses allotjades al Parc TecnoCampus  han destacat a La Vanguardia Digital per la seva innovació.En primer lloc, Sabàtica (a la fotografia, la fundadora, (...)

Llegir més
image
Participació en la 8ª edició del Concurs Fem Indústria
El concurs FemIndústria, del que ja s’han celebrat 7 edicions, va néixer a finals de l’any 2009 amb la voluntat d’ajudar al desenvolupament del teixit empresarial català, amb la (...)

Llegir més
image
FootballAim i Poppox, a la revista Capgròs de Mataró
En primer lloc, FootballAim (a la fotografia), empresa que s’acaba d’instal·lar a la incubadora del parc, ha desenvolupat un software que revoluciona el món del futbol. Es tracta (...)

Llegir més
image
Happy Hour de la Incubadora. Dimarts 28 de març
La Incubadora es reuneix el proper dimarts 28 de març a les 15:30 a la zona dels sofàs de la mateixa IncubadoraVine a fer un cafè i a conèixer les noves empreses instal·lades a La (...)

Llegir més

Ajuts i finançament

image
Ajuts i finançament catalans
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament autonòmiques per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb (...)

Llegir més
image
Ajuts i finançament estatals
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament estatal per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més
image
Ajuts europeus
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament europeus per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més

Agenda

image
Propers actes al Tecnocampus
image
Altres actes d'interès

VEURE'N MÉS