Si no veus correctament el missatge, clica aquí
titulo

Notícies destacades

image
FootballAim firma un acord amb el RCD Espanyol
FootballAim, empresa allotjada a la incubadora del parc Tecnocampus, es defineix com una plataforma líder de gestió esportiva que permet dissenyar, planificar i controlar totes les necessitats d’un (...)

Llegir més
image
Netwater, a La Vanguardia
Netwater Technology, empresa instal·lada a la incubadora del Parc empresarial TecnoCampus, ha estat notícia a La Vanguardia. El seu CEO, David Garcia desenvolupa equips tecnològics innovadors pel (...)

Llegir més
image
El Tecnocampus participa a la Nit Catalonia Bio
El passat 15 de març, es va celebrar la Nit de Catalonia Bio, un sopar-networking d’hivern que reuneix més de 250 emprenedors, investigadors i professionals de l’àmbit de les (...)

Llegir més

Ajuts i finançament

image
Ajuts i finançament catalans
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament autonòmiques per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb (...)

Llegir més
image
Ajuts i finançament estatals
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament estatal per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més
image
Ajuts europeus
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament europeus per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més

Agenda

image
Propers actes al Tecnocampus
image
Altres actes d'interès

VEURE'N MÉS

Altres notícies

Trobada de "networking" a la incubadora
Minoryx, a "El Periódico"
Jornada de captació de talent universitari
Tellmebye obre mercat a Mèxic