Millor projecte de TecnoCampus
 • Evix - Marc Millet i Nil Oleaga. Guanyadors 2018

  Aquest projecte que pretén millorar la seguretat dels ciclistes ha estat escollit com la millor idea del TecnoCampus Explorer Space. Els joves guanyadors podran optar a aconseguir 30.000 euros de finançament i viatjaran a Silicon Valley juntament amb els altres 52 millors joves emprenedors de la IX edició del programa Explorer.

 • Global Player - Borja Alonso. 2on finalista 2018

  Plataforma digital creada per a generar una comunitat entre jugadors de futbol i entrenadors, amb l'objectiu de facilitar la visibilitat dels jugadors i dotar als clubs d'eines assequibles que els hi permetin trobar jugadors aptes pels seus equips.

 • Rigoo - David Gassó. 3er Finalista

  Plataforma que connecta gràcies a la geolocalització en temps real conductors de moto amb usuaris que tenen la necessitat de desplaçar-se per la ciutat de manera ràpida i econòmica.

Finalista Women Explorer Award TecnoCampus
 • Moonbox - Adriana Buch i Mariona Rams

  Caixa mensual amb productes per cuidar dones embarassades i al seu bebè durant els mesos de gestació. Han estat seleccionades com a finalistes del premi Woman Explorer Award que patrocina la Fundación EY i que optarà a 20.000 euros de finançament.

Finalista Disruptive Technology Award TecnoCampus
 • VoiceX - Thomas Holzheu

  Aquest projecte té per objectiu dissenyar les primeres funcionalitats per a Alexa, assistent virtual d'Amazon. Com a finalista en la categoria Disruptive Technology Explorer Award que impulsa INDRA, podrà optar a 3.000 euros per al desenvolupament del seu projecte i assessorament per part dels professionals de Indraventures.

Coneix als participants
 • Bolita Tech - Rocio Gracia i Paula Lopez

  Pilota antiestres intel·ligent que aprofita les actuals tecnologies per potenciar la seva efectivitat. És una pilota que pots apretar i tocar, depenent del com canviï el seu color pots respirar al ritme que et marca. A més, reprodueix les teves cançons preferides i et respon a les preguntes més banals.

 • Conec - Luna Jacquet i Jonathan Ferreras

  Plataforma e-commerce que vol fer apropar les smarthomes a la població. Una part important del projecte és la creació de la comunitat connectant l'oferta de productes connectats de PYMEs amb potencials clients.

 • FinSensor - Paola Castro i Gaston Acha

  Aquest projecte ofereix un registre complet de les finances personals de forma automàtica per mitjà d'una cartera amb scanner i sensors per registrar les entrades i sortides d'efectiu amb una app geolocalitzada que rep tota aquesta informació i la complementa amb els moviments bancaris.

 • Fly me to the Moon - Juan Abel Ortiz i Jorge Duarte

  Fly me to the Moon realitza el llançament de cendres a l'espai amb una urna biodegradable, impulsada per una sonda estratosfèrica. A més ofereixen l'opció de conèixer en tot moment el lloc on van ser escampades les cendres mitjançant una app de realitat augmentada.

 • Kub3D - Bernat Escolano

  El projecte consisteix en un laboratori de disseny que converteix una idea de producte en un concepte funcional i llest per produir a mida de les necessitats del client. A més, es gestiona la producció d'aquest producte.

 • New Generation of Shipping - Álvaro Lingua

  NGS (New Generation of Shipping) és un projecte que busca portar les noves tecnologies de control de mercaderies a totes les empreses del sector logístic d'una manera senzilla i econòmica. L'objectiu és modernitzar un sector que en la seva gran majoria segueix arcaic i ancorat en el passat.

 • Perro Robot Ares Mini - David Otero

  El projecte es centra en elaborar un gos robot educatiu que ajudi a desenvolupar les capacitats i talents dels més petits, facilitant la implementació de robots educatius dins de les aules (sense haver de recórrer a extraescolars)

 • Sixth Sense - Pau Barrull i Jan Gómez

  És un projecte del sector tecnològic que ofereix un producte innovador en l'àmbit dels sistemes de visió en primera persona. Ofereixen la sensació d'estar en qualsevol altre punt d'aquest planeta sense haver de moure't un pas.

 • Snitch - Víctor Marín

  Sistema de seguretat que integra càmeres i sensors de moviment connectat a una aplicació mòbil que alertarà de qualsevol situació de perill que li pugui ocórrer al vehicle estacionat.