Guanyadors i Finalistes 2019
 • Dr. Air - Àlex Tello, Genís Arias i Xavier Sanchez

  Projecte que ajuda als agricultors a mantenir sanes les seves collites mitjançant el desenvolupament de les noves tecnologies aplicades als drons, per així tenir un planeta més sostenible. Oferint als agricultors informes dels resultats de les seves collites, per així treure el màxim profit.

 • Shelfyx - Santiago Castiella

  Shelfyx és una plataforma online que permet a usuaris trobar els recanvis que necessiten i imprimir-los en 3D a la seva localitat. Aquest projecte vol democratitzar l'accés als recanvis i allargar la vida útil de les coses.

 • Myfitpartner - Sara González

  Myfitpartner és una plataforma virtual d'esport que posa en contacte a usuaris particulars amb entrenadors personals. La forma d'entrenament que millor s'adapta a les necessitats del client, a través d'una aplicació mòbil per a telèfons intel·ligents.

Finalista Woman Explorer Award 2019
 • Proflab - Aina miralda

  Proflab és una plataforma d'orientació vocacional innovadora, accessible, dinàmica i personalitzada. Per ajudar a joves estudiants a prendre la millor decisió pel que fa al seu futur professional.

Finalista Disruptive Technology Explorer Award 2019
 • Proyecto U - Luís Antonio Medina, Anna Roca i Inés Romero
  Proyecto U és un projecte dedicat a la creació i distribució d'equips mèdics focalitzats a millorar el manteniment i correcte desenvolupament dels prematurs en comparació a les incubadores convencionals,  mitjançant un mitjà sintètic que mimetitza l'ambient intrauterí .
GUANYADORS I FINALISTES 2018
 • Evix - Marc Millet i Nil Oleaga. Guanyadors 2018

  Aquest projecte que pretén millorar la seguretat dels ciclistes ha estat escollit com la millor idea del TecnoCampus Explorer Space. Els joves guanyadors podran optar a aconseguir 30.000 euros de finançament i viatjaran a Silicon Valley juntament amb els altres 52 millors joves emprenedors de la IX edició del programa Explorer.

 • Global Player - Borja Alonso. 2on finalista 2018

  Plataforma digital creada per a generar una comunitat entre jugadors de futbol i entrenadors, amb l'objectiu de facilitar la visibilitat dels jugadors i dotar als clubs d'eines assequibles que els hi permetin trobar jugadors aptes pels seus equips.

 • Rigoo - David Gassó. 3er Finalista

  Plataforma que connecta gràcies a la geolocalització en temps real conductors de moto amb usuaris que tenen la necessitat de desplaçar-se per la ciutat de manera ràpida i econòmica.

Finalista Women Explorer Award 2018
 • Moonbox - Adriana Buch i Mariona Rams

  Moonbox es una misterybox trimestral para acompañar a la mujer durante y después del embarazo.

Finalista Disruptive Technology Explorer Award 2018
 • VoiceX - Thomas Holzheu

  Aquest projecte té per objectiu dissenyar les primeres funcionalitats per a Alexa, assistent virtual d'Amazon. Com a finalista en la categoria Disruptive Technology Explorer Award que impulsa INDRA, podrà optar a 3.000 euros per al desenvolupament del seu projecte i assessorament per part dels professionals de Indraventures.