121 estudiants d’enginyeries i audiovisuals es graduen a l'Escola Superior Politècnica

L’alcalde de Mataró, David Bote, ha presidit aquesta nit l’acte de graduació de l'Escola Superior Politècnica del TecnoCampus. A l'acte hi han assistit unes 500 persones entre graduats, acompanyants, professorat del centre i autoritats. La promoció d’enguany de l'Escola Superior Politècnica la formen 121 enginyerss telemàtics, mecànics, informàtics i industrials, i graduats en Mitjans Audiovisuals.

El president del TecnoCampus, Miquel Rey, i el director del centre, Marcos Faúndez, han felicitat els nous titulats i han destacat que inicien una etapa plena de reptes i oportunitats. L’alcalde els ha desitjat sort en aquesta nova etapa. Per part de la Universitat Politècnica de Catalunya, la delegada del rector al TecnoCampus, Dolors Ayala, ha recordat que aquesta és una de les darreres promocions de la UPC al TecnoCampus, ja que l’Escola Superior Politècnica ja no està adscrits a la UPC, sinó a la UPF, i ha agraït l’estreta col•laboració amb aquest centre universitari de Mataró des de la seva creació, fa més de 30 anys.

Durant la graduació d’avui s’ha fet un reconeixement a una empresa, Braingaze, i a un centre de secundària, l’Escola Meritxell, per l’estreta relació que mantenen amb l’Escola Superior Politècnica. També s’ha fet entrega dels diplomes als millors expedients acadèmics. Els premiats han rebut un diploma acreditatiu i, a més, un obsequi de les següents institucions: Col•legi d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicacions de Catalunya, Col•legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona, Col•legi Oficial d'Enginyeria Tècnica en Informàtica de Catalunya i Clúster Audiovisual de Catalunya. Els millors graduats han estat: José-Juan Díaz (Enginyeria Tècnica de Telecomunicació), David Bravo (Enginyeria Industrial), Aral Roca (Enginyeria Informàtica) i Sara Tuneu (Grau en Mitjans Audiovisuals).

La padrina de la promoció 2015 de l’Escola Superior Politècnica ha estat Elisabet Roselló, que en el seu discurs ha destacat les grans transformacions socials i econòmiques a les quals hauran de fer front els nous graduats. Un dels moments més emotius ha estat el reconeixement al profesor Joan Altabella, que aquest curs es jubila, i al qual el director general del TecnoCampus, Jaume Teodoro, ha agraït tots els anys de dedicació a l’escola.