17 de juliol: Presentació de la iniciativa Gest Mataró per fomentar l'estalvi solidari

El proper dimecres 17 de juliol dimecres a les 18:30 h, a l’Edifici Cafè de Mar de Mataró (carrer de Santa Rita, núm.1, Mataró) se celebrarà una trobada per presentar la iniciativa GEST Mataró, en la qual participa el TecnoCampus juntament amb la Fundació Seira i la Fundació Unió de Cooperadors.

A grans trets, els GEST són estructures molt simples per a captar estalvi local i invertir-lo en projectes empresarials, també d’àmbit local. La finalitat de les inversions té un doble objectiu:
• Buscar una rendibilitat financera. Els projectes han de ser econòmicament viables, de manera que permetin pagar un tipus d'interès i mantenir un impacte continuat en el temps.
• Buscar una rendibilitat social de les inversions, de manera que els projectes han de contribuir a millorar el benestar socioeconòmic del territori on s’han creat.

D’aquesta manera, es pretén donar un altre sentit a l’estalvi, facilitant que els estalviadors coneguin i s’impliquin amb els projectes empresarials on s’inverteixen els seus diners.
 

Més informació i inscripcions: http://fesgest.eventbrite.es/