20 de novembre. Nit dels Emprenedors. Lliurament dels premis Creatic i dels reconeixements a l'RSO

Nit dels Emprenedors 2014

La periodista Bibiana Ballbè serà l'encarregada de presentar el proper 20 de novembre a les 19h la cerimònia d'entrega dels premis Creatic 2014. En la Nit dels Emprenedors, a més dels Creatic, es lliuren els premis a la Responsabilitat Social de les Organitzacions per part de l'Ajuntament de Mataró. La cerimònia és oberta a tots els interessats a assistir-hi, i és de de fa anys el punt de trobada anual dels emprenedors de la ciutat i la comarca.

Les inscripcions ja estan obertes:

Els premis arriben ja a la 14ena edició, i ho fan amb un impuls renovat gràcies a la incorporació de nous patrocinadors i noves empreses col·laboradores.  A l’empresa SIRSA, que ja va patrocinar els premis l’any passat, s’hi ha afegit BStartup (Banc Sabdell) com a patrocinador principal. L'agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat, ACC1Ó, i el bufet Rousaud Costas Duran també són patrocinadors, i, a més, les empreses Bytemaster i Everis són col·laboradores.

Aquestes incorporacions han permès duplicar l’import dels premis. El primer classificat obtindrà 8.000 euros; el segon, 5.000 euros i el tercer, 2.500 euros. A més a més, els tres guanyadors obtindran un 50% de bonificació durant un any en el preu per instal•lar-se a la incubadora del Tecnocampus.

Durant la Nit de l'Emprenedor es farà un reconeixement a un mitjà de comunicació pel seu compromís amb la informació econòmica, i a una empresa guardonada en edicions anteriors per la trajectòria d'èxit que ha seguit.