25è aniversari de l'AIJEC

El passat dijous 15 de juliol es va celebrar a la Casa Llotja de Mar de Barcelona el 25 aniversari de l'Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (Aijec), un acte que va estar presidit pels Prínceps d'Astúries i de Girona, Felipe de Borbón i Letizia Ortiz. 

Durant l'acte es va lliurar la XVIII edició del Premi Jove Empresari 2010, fet que evidencia que existeixen iniciatives emprenedores capaces de generar feina, riquesa i progrés social i econòmic.

També hi van assistir  el president de la Generalitat, Artur Mas, el president de la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE), Joan Rosell, i el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls.

Pel que fa al TecnoCampus, hi va assistir el seu Director General, Antoni Uix, així com l'empresa AD AD Business solutions, allotjada al Parc.

 L'Aijec està formada per 600 membres vinculats al moviment jove empresari i té com a objectiu defensar els interessos d'empresaris joves a la societat i l'administració pública.