26 juny. Avança amb les noves tecnologies: secretaris/es, assistents de direcció i personal de suport

Avança amb les noves tecnologies: secretaris/es, assistents de direcció i personal de suport

dj., 26 juny 2014 09:00

Objectius

 

En un entorn on les distàncies tendeixen a desaparèixer, noves eines ens faciliten el dia a dia en la nostra feina.

Gooble Docs, paquet Office, Outlook, telefonia mòbil, etc. han esdevingut una revolució en la gestió de qualsevol empresa. La possibilitat de la interconnexió de tot el personal juntament amb aquests recursos, ens ajuden a efectuar canvis per tal de millorar els nostres resultats.

Destinataris

 

Secretari/es, assistents de direcció i personal de suport.

Programa

 

1. Ofimàtica

1.1 Treball en línia: Google Docs...

Com poder fer un document de word, o un full de càlcul, o un power point.. entre un grup de persones i de forma simulània. Avantatges. Elements a considerar.

1.2 Outlook. Maximitzar i Optimitzar els recursos

Funcionament de l'Outlook. Descobriment de noves utilitats. Com millorar l'estratègia del dia a dia utilitzant l'outlook.

1.3 Calendaris col.laboratius

Compartir dades de clients, visites, establir diferents nivells de calendari... tot això no només és possible, sinó que pot resultar molt útil.

 

2. Comunicació

2.1 Gestió òptima de la telefonia mòbil

Invertim molts esforços per tenir la darrera tecnologia, però sovint no optimitzem tots els recursos que sen's ofereixen.

2.2 Skype, i altres eines

Darrerament apareixen eines (totes lligades a Internet) que ofereixen possibilitats immenses amb recursos molt reduits per millorar les comunicacions. Quines són? com hem d'utilitzar-les?

2.3 Geolocalització

La geolocalització és un element estratègic de gran trescendència per tota aquella empresa que tingui personal treballant fora del despatx: comercials, transportistes... Com plantejarem una estratègia de geolocalització?

 

Metodologia

 

El programa es desenvoluparà amb una metodologia orientada a la pràctica, amb simulacions i dinàmica de grup per tal d'assegurar l'assoliment dels coneixements.