310 mestres participen a partir d’avui en l’escola d’Estiu del Moviment Educatiu del Maresme

Un total de 310 mestre de primària participen a partir d’avui en la 36ena edició de l’Escola d’Estiu del Maresme, que organitza en el Moviment Educatiu del Maresme i que per quart any consecutiu se celebra al TecnoCampus. Durant dues setmanes, els docents passen a ser alumnes per participar en els 25 cursos de què consta l’escola d’estiu.

En la sessió de benvinguda, el regidor d’Educació i Treball, Miquel Àngel Vadell, va agrair la tasca de tot el personal docent i va reiterar el compromís de l’Ajuntament per impulsar l’educació. Per la seva banda, el director general del TecnoCampus, Jaume Teodoro, va destacar la implicació del TecnoCampus en l’àmbit de primària amb programes com Aprendre a Emprendre o Xnergic, que fomenta les vocacions tecnològiques.

La conferència inaugural va anar a càrrec d'Elena Sintes, sota el títol “Cap a un model d'educació compartida: com podem utilitzar el temps en benefici dels estudiants?”, en què es va proposar superar la confrontació entre la jornada partida i la jornada contínua per apostar per un model d'escola a temps complet que ofereixi l'oportunitat de reduir les desigualtats educatives i, alhora, introdueixi noves practiques i maneres d'entendre i organitzar l'escola i l'educació de manera compartida.