El V Fòrum d’Inversió presenta 6 projectes davant prop de 30 inversors

El passat 28 d’octubre es va realitzar al TecnoCampus el Vè Fòrum d’Inversió Tecnocampus – Keiretsu Forum. Dels 27 projectes presentats se’n van seleccionar 6, que van presentar el seu projecte davant una audiència de prop de 30 inversors.

Els projectes presentats són els següents:

Do it Original: es tracta d’una plataforma online de roba de dona personalitzable de dona. Basant-se en el paradigma del moviment “Do it Yourself” (DIY), els usuaris poden escollir entre diferents models i escollir-ne el tipus de tela i l’estampat.

Mar&Nua: és una marca de moda de dona d’alt contingut en últimes tendències en talles grans (a partir de la 44).

Tuset&Riera: la seva proposta són els complements de moda (bolsos, bisuteria, etc) d’alta gamma, incorporant elements d’innovació tecnològica que mai s’havien utilitzat en moda: bolsos perfumats, luminescents, etc.

Conductr: és una aplicació per iPad que actua com a controlador del software d’àudio més utilitzat en el món de la música (Ableton Live). Fins ara, els controladors han estat sempre de hardware, fet que n’augmentava exponencialment el cost.

Minijobs online: és la primera plataforma social especialitzada en minijobs i geolocalitzada, que ja té un any de funcionament.

SLID: el projecte planteja una aplicació per smartphone per intercanviar targes de visita de forma presencial, per tal d’agilitzar el procés de gestió dels contactes i facilitar el networking.