70 empreses fan networking a la trobada empresarial COPIT al Tecnocampus

 Avui divendres 2 de desembre s'ha realitzat al TecnoCampus una Jornada COPIT, un programa de trobades empresarials impulsat pel Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç. La presentació i benvinguda de l'acte ha anat a càrrec del president del TecnoCampus i regidor de Promoció Econòmica i Innovació, el sr. Miquel Rey

L'objectiu principal és millorar la competitivitat i fomentar el desenvolupament de negoci de les empreses dels parcs Industrials i Tecnològics a través d'un programa de cooperació entre ambdós. Ajudar a canalitzar el potencial tecnològic i de subministrament de serveis dels parcs Tecnològics, per dinamitzar i desenvolupar el potencial dels parcs industrials del seu entorn o sector.

La jornada ha estat organitzada conjuntament entre el TecnoCampus i PIMEC, i va adreçada a la Xarxa empresarial TCM; a les PIME del territori i les PIME associades a PIMEC.

La jornada ha consistit en dues parts diferenciades: en la primera s'ha realitzat un taller sobre màrqueting a les xarxes socials, i després s'ha realitzat una sessió de networking amb reunions bilaterals entre empreses.