Ja són més de 80 els nois i noies inscrits en el campus d'estiu del moviment xnergic. Apunta-t'hi, encara hi ets a temps!

El campus d'estiu del moviment xnergic ja té més de 80 inscrits en els cursos de robòtica i videojocs. Les inscripcions continuen obertes, de manera que si ets un jove apassionat per la tecnologia o tens amics, fills o coneguts que ho són, que no es perdin aquesta oportunitat de passar l'estiu aprenent d'una manera lúdica.

Aquestes bones dades del campus d'estiu Xnergic s'afegeixen a les del curs escolar que s'acaba. Al llarg d’aquests mesos s’han realitzat diverses activitats orientades a nois i noies d’entre 12 i 17 anys, per tal de despertar-los vocació per la tecnologia. En total, 200 noies i noies han participat en aquestes activitats, una xifra més que considerable si tenim en compte que es va iniciar Xnergic el desembre de 2012.

En aquest temps s’han realitzat diferents tipus d’activitats, sempre vinculades a dues disciplines: la robòtica i la programació de videojocs. Els cursos s’han realitzat en format de campus intensiu i en versió extensiva cada dissabte, gràcies als grups d’entrenament.

En aquests pocs mesos de vida, Xnergic s’està posicionant com un referent pels nois i noies que volen aprendre a programar o a iniciar-se en l’electrònica. Són ja diversos els centres de secundària que recomanen Xnergic als seus estudiants per tal d’aprofundir en determinats coneixements tecnològics (per exemple a l’hora de realitzar el Treball de Recerca).

Els nous reptes pel curs vinent són iniciar l’expansió territorial d’Xnergic, per tal de poder seguir generant vocacions tecnològiques arreu; iniciar noves disciplines vinculades a la tecnologia, com la impressió 3D en el cas de la mecànica; i crear una comunitat virtual (a partir de la que ja té www.xnergic.com) perquè serveixi de punt de trobada dels nois i noies interessats per la tecnologia arreu del territori