Unes 800 persones participen en la Jornada de Portes Obertes per informar-se dels estudis universitaris del parc

Unes 800 persones, entre futurs estudiants i familiars que els acompanyaven, van participar dissabte 13 d'abril en la Jornada de Portes Obertes al TecnoCampus. Els professors dels tres centres universitaris del parc (EUPMT, EUM i ESCS) els van explicar en sessions dedicades a cada grau universitari les singularitats de cada un dels estudis.

Els estudiants de l'ESCS hi van participar, en col·laboració amb el seu professorat, fent revisions de pressió arterial i càlcul de l’índex de massa corporal i sondeigs sobre l’activitat física; en aquest sentit, van fer recomanacions sobre com fomentar aquesta activitat en les tasques habituals diàries. En total van assessorar unes 100 persones.

Per la seva banda, els estudiants de l'EUPMT que són entrenedors del club de la tecnologia xnergic van explicar les activitats que duen a terme de robòtica  i videojocs. Va destacar especialment la demostració de robòtica que es va poder veure en un dels laboratoris, amb un robot programat per simular moviments com aplaudir o fer gimnàstica.

A banda d'activitats lúdiques (una exhibició de la colla universitaria de castellers Passerells, xocolatada i música) hi va haver visites guiades a les instal·lacions, i informació sobre aspectes acadèmics a càrrec del Personal d'Administració i Serveis del parc.