Prop de 900 estudiants participen en programes de sensibilització de l’emprenedoria impulsats pel TecnoCampus

El parc Tecnocampus lidera i participa des de fa anys en diferents programes d’emprenedoria duts a terme a diverses  escoles del territori, tant a nivell de primària com de secundària.

A primària, des del curs passat, participa juntament amb l’Institut Municipal d’Educació (IME) en el programa CUEME  “Cultura Emprenedora a l’Escola”, iniciativa que ha estat impulsada per les Àrees de Desenvolupament Econòmic i Ocupació i de Coneixement i Noves Tecnologies de la Diputació de Barcelona. Enguany, hi ha participat per segona vegada l’escola Àngela Bransuela, amb alumnat de 6è i, per primera vegada, l’Escola Josep Manuel Peramàs, amb alumnat de 5è.

A secundària, amb el programa Aprendre a emprendre, en el qual en el curs d’enguany, s’han impartit un total de 32 sessions de sensibilització de l’emprenedoria amb un volum de 876 alumnes provinents d’onze escoles i instituts de secundària del territori (ESO, batxillerats i CFGM i CFGS). Les escoles valoren molt positivament el programa amb una valoració global (entre 0 i 10) de 9.