Acord de col·laboració entre el TecnoCampus i la Fundació Hope Projects

La Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme i la Fundació Hope Projects han arribat a un acord de col·laboració pel qual les dues entitats treballaran plegades en accions relacionades amb el suport als emprenedors.

La Fundació Hope Projects va néixer el 2013 amb l’objectiu d’impulsar iniciatives per a la creació o manteniment de llocs de treball dignes al nostre entorn, per a treballadors i treballadores de qualsevol edat, condició social i nivell de formació. L’instrument per a la consecució dels objectius de la Fundació és el concurs Hope Projects, obert als emprenedors amb un projecte d’empresa que impliqui la creació de llocs de treball, en l’àmbit industrial/productiu o de serveis. La finalitat del concurs és dotar l’emprenedor dels recursos necessaris per elaborar un pla de negoci viable i acompanyar-lo en la creació de la seva empresa.

L’objectiu final és crear una xarxa d’empreses sorgides dels projectes reeixits, que generin ocupació i actuïn com a instruments de canvi en favor d’una societat més sostenible, solidària i justa.

A la fotografia, el president del TecnoCampus, Miquel Rey, i el de Hope Projects, Pere Merino, en la signatura de l'acord.