Activitats de lleure al TCM

A la comunitat Tecnocampus s’estan organitzant grups per a la pràctica d’activitats de lleure. Adreçat a  persones tant de les universitats com de les empreses instal·lades  i del personal  Tecnocampus

 

-       Esports. Es vol impulsar la pràctica d’esports: PADEL, FUTBOL 7 i altres que vulgueu proposar.  

Tots aquells que tingueu interès per apuntar-vos-hi o rebre informació properament,  si us plau envieu un mail a efederico@tecnocampus.cat  indicant  quin és l’esport t que us interessa, o bé comunicar-ho al servei de consergeria de TCM2.

 

-       Taller de Teatre al TCM, organitzat per BRASSOL DE LES ARTS, amb professionals que han treballat per Els Joglars. Objectius: millorar i mantenir en forma la capacitat d’anàlisi i reflexió envers els esdeveniments quotidians, la nostre relació amb les demés per sentir-nos còmodes amb nosaltres mateixos; controlar el propi cos en els mínims detalls; corregir possibles deficiències d’exposició com la vocalització i tenir capacitat de memorització i comprensió de textos escrits i conceptes generals; proporcionar una seguretat absoluta en el moment d’enfrontar-se a qualsevol situació en el món professional.

Es treballarà tant l’aspecte físic i l’expressió corporal com la paraula parlada i la interpretació de diferents estats i diferents personatges.

Sessions d’una hora i mitja, dos dies a la setmana (dilluns i dimecres o dimarts i dijous, a les 19.00 hores)

Preu orientatiu: 25 euros/mes.

            Data límit per fer la inscripció: 30 de novembre

 

Més informació i inscripcions:  UACU-TCM (Unitat d’Atenció a la Comunitat Universitària) uacu@tecnocampus.cat

 

-       Coral del TCM. Vols participar en la Coral del TCM? Si t’agrada el cant i la interpretació de caire més clàssica, no ho dubtis, posa’t en contacte amb la UACU-TCM (Unitat d’Atenció a la Comunitat Universitària  uacu@tecnocampus.cat ) i te informarem amb detall d’aquesta interessant proposta.

Data límit: 30 de novembre.