Activitats de lleure al TCM

 La Unitat d’Atenció a la Comunitat Universitària (UACU), conjuntament amb l’àrea d’empresa del TCM i RRHH TCM, proposa la realització d’activitats esportives i culturals a tot el personal del TCM i les empreses ubicades al Parc:

 
 
-       Taller de Teatre al TCM, organitzat per BRESSOL DE LES ARTS, amb professionals que han treballat per Els Joglars. Objectius: millorar i mantenir en forma la capacitat d’anàlisi i reflexió envers els esdeveniments quotidians, la nostre relació amb les demés per sentir-nos còmodes amb nosaltres mateixos; controlar el propi cos en els mínims detalls; corregir possibles deficiències d’exposició com la vocalització i tenir capacitat de memorització i comprensió de textos escrits i conceptes generals; proporcionar una seguretat absoluta en el moment d’enfrontar-se a qualsevol situació en el món professional.
Es treballarà tant l’aspecte físic i l’expressió corporal com la paraula parlada i la interpretació de diferents estats i diferents personatges.
Sessions d’una hora i mitja, dos dies a la setmana (dilluns i dimecres o dimarts i dijous, a les 19.00 hores)
Preu orientatiu: 25 euros/mes.
Data límit per fer la inscripció: 30 de novembre
 
-       Coral del TCM. Vols participar en la Coral del TCM? Si t’agrada el cant i la interpretació de caire més clàssica, no ho dubtis, posa’t en contacte amb la UACU-TCM (Unitat d’Atenció a la Comunitat Universitària) i te informarem amb detall d’aquesta interessant proposta.
Data límit: 30 de novembre.
 
-       Esports: futbol 7 i/o futbol sala, tennis, pàdel, bàsquet.  Es tracta d’organitzar una mena de competició de lliga entre els interessats, bé de dilluns a divendres per la tarda o bé algun dissabte o diumenge, en funció de l’esport i de la disponibilitat de les instal·lacions.
Data límit: 30 de novembre.