Una alumna de Vilassar de Mar guanya els premis Enginy pel millor treball de recerca a batxillerat

Els Premis Enginy als millors treballs de recerca tenen una llarga trajectòria a l'Escola Superior Politècnica de Mataró. Dimarts se'n va fer el lliurament a la Sala de Graus, amb la presència del director del centre, Marcos Faúndez, i del director general del TecnoCampus, Jaume Teodoro. Tots dos van agrair als nois i noies la participació, van destacar la qualitat dels treballs premiats i van animar els guanyadors a cursar carreres relacionades amb les enginyeries, per a les quals han demostrat una gran aptidud a trravés dels treballs de recerca que han presentat als Enginy.

Els guanyadors d'aquesta edició són:

1r premi: Victòria Rodríguez, pel seu treball sobre smarts cities i la seva aplicació a Vilassar de Mar, de l’INS Vilatzara.
2n i 3r premi: s’ha produït un empat tècnic entre dos treballs, que comparteixen la segona posició. Miquel Gimenez, pel seu treball “Iniciació a la robòtica. Construcció d’un braç robòtic”, de l’INS Valerià Pujol, i Roger Valero, pel seu treball “Aplicació domòtica a la llar”, de l’INS vilatzara.