Apropa't a emprenedors/es d'èxit del territori

 Demà 17 de novembre a les 9.30h tindrà lloc al TecnoCampus una sessió que sota el títol d'"Apropa't a emprenedors/es d'èxit del territori" vol donar a conèixer de primera mà experiències emprenedores exitoses del nostre territori per tal d’apropar la cultura de l’empresa als joves. 

Els emprenedors i emprenedores que hi participen són els següents:

Ana Maria Peña, col·laboradora de l’empresa SUMMA, empresa dedicada a l’organització i gestió de les jornades de networking Gettingcontacts, per a la generació de noves oportunitats de negoci de les empreses participants. Disseny de continguts formatius per a la millora de la capacitació dels directius i líders dels projecte. (www.gettingcontacts.info). Empresa de Badalona

Pedro Álvarez, de OSM Other Side Mirror (www.othersidemirror.com), és una empresa TicSalut. La seva activitat principal és l'estudi del moviment humà, utilitzant la ciència biomecànica aplicant-la al Medical Fitnes, l'Ergonomia, la Rehabilitació i la Simulació d' Accidents. Utilitzant les tecnologies de la Realitat Virtual per crear la simulació i la motivació de l'activitat al realitzar un exercici.Empresa ubicada a la torre TCM2 de Tecnocampus.

Pere Miralles, de B-sion, (www.b-sion.com), és una productora audiovisual que ofereix serveis de disseny gràfic, vídeo i foto poc convencionals. Amb el seu curt recorregut, han sigut premiats diverses vegades per el seu treball. Empresa pre-incubadora. Estudiants del grau de GMA de TCM.

 

A la sessió hi participaran un total de 110 alumnes de l'Escola Pia Santa Anna, l'IES Miquel Biada i l'Escola Mare de Déu de Lourdes.