Arrenca la primera edició del Postgrau en Bioarquitectura

El dissabte 1 de febrer s’inicia la primera edició del Postgrau en Bioarquitectura al Tecnocampus, organitzat pel despatx d’arquitectes Latercerapell i l’Escola Universitària Politècnica de Mataró.

La bioarquitectura és l’especialització que dóna nous valors al fet de construir, porta implícits conceptes d’estalvi energètic, de salut a l’hàbitat a través de l’ecologia i la sostenibilitat. L’arquitectura en el sentit més ampli de la paraula (projectes, edificis, reformes, transformacions urbanes o llocs on vivim i estem) adquireix una nova dimensió i aporta noves sensacions, molt mes interessants, enriquidores, critiques si cal, i autèntiques.

L’ús dels materials naturals i les seves aportacions positives, noves tècniques de construir més conscients. L’atenció a com afecta el que fem a les persones, no només des del món dels sentits sinó també en l’àmbit del benestar mental i físic. Com ens afecta l’entorn edificat? en el postgrau s’analitzarà des de la petja ecològica, des de l’anàlisi del cicle de vida i s’aportaran el coneixements necessaris per utilitzar la bioconstrucció, la bioclimàtica i l'estalvi energètic en projectes grans o petits de manera immediata.

El postgrau inclou vuit tallers monogràfics d’aplicació que es poden cursar independentment, i per als quals la inscripció encara és oberta.

Informació i assessoramet
Assesorament: La Tercera Pell (Coordinació i Direcció del Postgrau): bioarquitectura@latercerapell.com
Sol·licitud d'informació
Tel. (+34) 93 169 65 01

Formulari de preinscripció del postgrau: Formulari de presincripció
Formulari d'inscripció dels tallers: Formulari d'inscripció