Beques del Programa Connecta't del Carnet Jove

L’Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família ha convocat dues de les cinc beques del programa Connecta’t del Carnet Jove per al 2011. Es tracta de cinc convocatòries per facilitar l’accés dels joves al món professional en els àmbits del disseny, el còmic , la fotografia, la ràdio i la premsa. Aquestes beques, dotades amb 5.000 euros cadascuna, consten d’una col•laboració d’un any amb una empresa referent en cada àmbit. Les dues que s’han convocat avui són les següents:

- ‘Connecta’t al disseny’: La persona premiada farà les tasques de disseny i il•lustració de les convocatòries del Programa Connecta’t del Carnet Jove de l’any 2012.

- ’Connecta’t a les lletres’: la beca consisteix en col•laborar fent de periodista amb el diari ‘Avui’ durant 12 mesos.

La presentació de propostes es podrà fer en línia a través de www.carnetjove.cat/connectat. Els treballs es podran entregar fins el dia 28 d’abril, període a partir del qual seran avaluats per jurats especialitzats en cadascuna de les temàtiques. La resta de beques són:

- ‘Connecta’t al còmic’: La persona guanyadora publicarà tires còmiques a la revista El Jueves i a Medicampus.
- Connecta’t a la ràdio’: La persona seleccionada col•laborarà professionalment durant una temporada en un programa radiofònic del Grup Flaix.
- ‘Connecta’t al fotoreportatge’: La persona guanyadora publicarà un reportatge mensual a diaris i revistes de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta, amb una tirada mínima de 300.000 exemplars.