Els premis Creatic 2014 es lliuraran el proper 20 de novembre en una cerimònia presentada per la periodista Bibiana Ballbè

La periodista Bibiana Ballbè serà l'encarregada de presentar el proper 20 de novembre a les 19h la cerimònia d'entrega dels premis Creatic 2014. En la Nit dels Emprenedors, a més dels Creatic, es lliuren els premis a la Responsabilitat Social de les Organitzacions per part de l'Ajuntament de Mataró. La cerimònia és oberta a tots els interessats a assistir-hi, i és de de fa anys el punt de trobada anual dels emprenedors de la ciutat i la comarca.

Les inscripcions ja estan obertes:

Els premis arriben ja a la 14ena edició, i ho fan amb un impuls renovat gràcies a la incorporació de nous patrocinadors i noves empreses col·laboradores.  A l’empresa SIRSA, que ja va patrocinar els premis l’any passat, s’hi ha afegit BStartup (Banc Sabdell) com a patrocinador principal. L'agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat, ACC1Ó, i el bufet Rousaud Costas Duran també són patrocinadors, i, a més, les empreses Bytemaster i Everis són col·laboradores.

Aquestes incorporacions han permès duplicar l’import dels premis. El primer classificat obtindrà 8.000 euros; el segon, 5.000 euros i el tercer, 2.500 euros. A més a més, els tres guanyadors obtindran un 50% de bonificació durant un any en el preu per instal•lar-se a la incubadora del Tecnocampus.

Durant la Nit de l'Emprenedor es farà un reconeixement a un mitjà de comunicació pel seu compromís amb la informació econòmica, i a una empresa guardonada en edicions anteriors per la trajectòria d'èxit que ha seguit.