Un centenar de professionals participen en la primera jornada sobre esdeveniments sostenibles, l'Esdeveniverd

Un centenar de professionals participen avui en l’Esdeveniverd, la primera jornada sobre esdeveniments sostenibles que organitzen conjuntament l’Ajuntament de Mataró i el TecnoCampus. El programa inclou activitats a l’auditori, com la conferència que ha reunit responsables de comunicació i màrqueting de diverses companyies relacionades amb l’organització d’esdeveniments. S’ha constat que el sector està en plena reconversió per la crisi i per la necessitat de rebaixar costos. L’eix central de l’Esdeveniverd és com organitzar esdeveniments de la manera més sostenible des del punt de vista ambiental, i segons han constat diversos ponents, aquesta pot ser una via més per reduir-ne els costos.

Paral·lelament, els assistents han pogut visitar una zona d’exposició al foyer amb productes i serveis sostenibles. L’estand de la ciutat explica els factors que fan de Mataró un lloc d’interès per l’organització d’esdeveniments. Diverses empreses de la ciutat i la comarca hi han exposat els seus productes i serveis relacionats amb l’organització d’esdeveniments.

El regidor de Promoció Econòmica i Innovació i president de la Fundació TecnoCampus, Miquel Rey, ha destacat que l’Esdeveniverd és una iniciativa que vol “agrupar i crear marca” a partir dels elements que han de permetre “diferenciar l’oferta de Mataró respecte la d’altres ciutats i posicionar-la en l’àmbit turístic, concretament en el turisme d’esdeveniments”.