Cetemmsa estarà a Techtextil amb productes Smart

 El Centre Tecnològic CETEMMSA, especialitzat en el camp dels “Printed Electrònics”, tindrà un stand propi a la fira Techtextil de Frankfurt, del 24 al 26 de Maig.

El centre presentarà els darrers prototips i productes fets amb materials flexibles als que ha dotat de capacitat de resposta en front de diferents estímuls.

Pel sector esportiu, mostrarà diversos productes. Entre ells, uns protectors musculars que emeten calor, fins a 39 graus, creats per a la marca esportiva JOMA per a  l’avantbraç, els bessons, les lumbars i les cuixes, per tal de que els esportistes facin exercicis de abans de practicar esport. Amb l’ús d’aquests protectors, disminueix el temps dedicat als exercicis de preescalfament i els protegeix de lesions. També mostrarà unes jaquetes, desenvolupades per a la marca Travel&Co,  amb zones calefactables per tenir confort practicant esports d’hivern o simplement pel seu ús quotidià quan fa fred.

Altres productes de desenvolupament propi estan pensats pel sector de la seguretat o de la publicitat, tot i que el seu ús pot ser per altres mercats. Un exemple d’això, són els uniformes que Cooked in Barcelona ha dissenyat pel personal del nou restaurant Tickets dels germans Adrià, incorporant un desenvolupament tecnològic de Cetemmsa i que porten imprès un display flexible amb leds i circuits tèxtils.

 

Sobre CETEMMSA

Amb una trajectòria de 20 anys, CETEMMSA és un centre tecnològic expert en el procés de tractament de superfícies flexibles, en el camp dels “Printed Electrònics” per obtenir dispositius intel·ligents –Smart Devices-

El centre està Certificat i Homologat per l’Administració Pública, forma part de la xarxa TECNIO i és un dels sis centres tecnològics avançats de Catalunya. El seu objectiu és millorar la competitivitat de les empreses i ajudar-les per mitjà de la innovació de producte.

CETEMMSA centra la seva activitat en l’àmbit de la recerca i el desenvolupament de tractament de superfícies flexibles que, per mitjà de materials intel·ligents –Smart Materials- es converteixen en dispositius amb capacitat per aportar noves utilitats en molts sectors econòmics: Salut i Benestar, Automoció i Transport, Esport professional, Seguretat i protecció, Packaging, Arquitectura i Construcció, Tèxtil Tècnic, entre d’altres.

CETEMMSA Centre Tecnològic formar part del Parc Científic i de la Innovació TecnoCampus Mataró-Maresme i té unes instal·lacions de 2.800 m2  en les que treballa un equip de 85 professionals.

 

Techtectil Frankfurt

Techtextil Frankfurt és la fira líder en el comerç internacional de tèxtils tècnics i no teixits. És un aparador en el que es mostra tot el know-how de la industria i les aplicacions dels tèxtils tècnics i no teixits en la investigació, la industria, l’arquitectura i moltes altres àrees.