Cinc empreses participen en la primera edició del programa InverCreix del TecnoCampus

Cinc empreses participen des d’avui en la primera edició del programa Invercreix, que té com a objectiu ajudar-les a trobar finançament per créixer. El programa ofereix càpsules de coneixement, assessorament personalitzat i mentoring, a més d’accés a inversors privats, empreses de capital risc i els fòrums d’inversió que s’organitzaran al TecnoCampus els mesos de juliol i octubre. Invercreix també articula una xarxa d’emprenedors, empresaris i professionals de reconegut prestigi que actuaran com a mentors dels projectes, amb l’objectiu d’aportar-hi la seva experiència i coneixements. El resultat final serà un pla estratègic de creixement per a aquestes companyies.

La primera sessió del programa s’ha celebrat avui a la tarda. La benvinguda ha anat a càrrec del president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Miquel Rey, que ha animat els empresaris a augmentar el Producte Interior Brut del territori. “Aquest programa l’hem concebut perquè us ajudi a fer créixer la vostra empresa, de manera que pugueu crear llocs de treball”, ha apuntat Rey.

Les empreses que participen en aquest primera edició són:

Bio Natura, empresa que produeix i comercialitza aliments ecològics.

Ipsecurity Technologies, empresa tecnològica especialitzada en solucions de seguretat de valor afegit en els àmbits empresarials, de negoci i personal.

Linkm, consultora en Social Media Marketing que ha creat un producte propi basat en codis QR per a gestionar i analitzar les campanyes publicitàries.

• Orfitechsport empresa que ha dissenyat dispositius d'entrenament esportiu que simulen l'alçada de la muntanya a l'entrenament habitual de qualsevol esport.

Populetic, plataforma social que ajuda les persones a exposar, difondre i solucionar qualsevol problema amb alguna empresa amb qui ha tingut algun tipus de problema.

El programa Invercreix l’organitza la Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme amb el suport de la Diputació de Barcelona. A més a més, compta amb la col·laboració d’ACC1Ó, les xarxes d’Inversors Privats Business Angels Network Catalunya (BANC) i Keiretsu Forum, Caixa Capital Risc i High Growth.