Cinc projectes del programa InnoEmprèn Universitari superen la fase inicial

El dijous 27 de juny, 12 projectes d’emprendoria del programa Innoemprèn Universitari, van defensar davant d’un tribunal l’evolució del seu projecte. En les presentacions van destacar la necessitat de mercat que cobrien amb la seva proposta, la proposta de valor, l'avantatge competitiu i els resultats del seu test de mercat, entre d'altres.

Com a resultat d'aquesta fase, cinc projectes iniciaran un procés intensiu de mentoring per acabar de definir  el seu model de negoci i pla de viabilitat econòmic financer, així com el full de ruta que en pocs mesos els conduirà a la seva posada en marxa. Un cop constituïts aquests projectes, seran acollits al programa d’incubació del Tecnocmapus.

Els cinc projectes són: Prometeo (comunitat virtual de turisme per sords); SAMP (creació de videojocs), Pixel Cream (dissenyadors d'apps i videojocs per IOS i Android), "I love Penedès" (dissenyadors i proveïdors de marxandatge per a la zona del Penedès) i Intrepic App (generadora de contingut informatiu d’actualitat).

El programa Innoemprèn Universitari és una iniciativa d’acompanyament a projectes liderats per estudiants per ajudar-los a posar en marxa la seva idea de negoci que enguany ha celebrat la primera edició amb molts bons resultats quant a participació.