Cloenda de l'Escola d'Inversors del TecnoCampus

El passat dimarts va finalitzar l’Escola d’Inversors amb les ponències de Jordi Safont, mànager de la plataforma d’inversió Lánzame i Paco López, inversor de Inveready. A més a més, també vam presentar una oportunitat d’inversió, usMIMA, considerada la start-up bio de l’any 2014, i que ha rebut el guardó BioEmprenedorXXI. Desenvolupa un dispositiu mèdic que tracta el restrenyiment crònic, per part d'uun dels seus emprenedors, Àngel Calzada, Enginyer de Telecomunicacions, és Alumni Tecnocampus.

Al llarg del curs, els ponents han anat transmetent una sèrie de recomanacions que s’han anat repetint al llarg del curs com són la diversificació del seu patrimoni per tenir més probabilitats d’èxit i no invertir mai més del 10% del patrimoni; bona entesa des dels inicis amb l’equip emprenedor que a més a més ha de ser un equip complementari amb capacitat de gestió i flexibilitat per adaptar-se als canvis, perseverança, esforç i sacrifici per tirar endavant el projecte. A més a més, tots van coincidir en la importància d’apalancar el finançament privat amb el públic, per aconseguir noves rondes d’inversió.

La valoració del curs pels assistents ha estat molt positiva i l’objectiu és donar-los continuïtat amb el club d’Inversió Tecnocampus i presentar-los periòdicament projectes amb potencial sorgits de l’ecosistema Tecnocampus.