Club d’Esport Tecnocampus: inici del torneig de pàdel i enquesta per aconseguir un paquet d'hores per anar al gimnàs

Posem en marxa l’exclusiu Club d’Esport Tecnocampus amb el primer torneig de pàdel exclusiu pels empresaris i els treballadors de les empreses del parc empresarial del TecnoCampus. Portem la competició empresarial al terreny de joc, molt mes divertit i sà. Apuntat’hi!!! Fins el 2 de juny pots fer la teva inscripció i durant 5 setmanes es produiran els enfrontaments, amb premis pels guanyadors. Inscriu-t'hi a http://padel-tecnocampus.eventbrite.es.

Club d’Esport Tecnocampus: la setmana vinent ja comença el torneig de pàdel exclusiu pels empresaris i els treballadors del TecnoCampus. Tenim 7 parelles de jugadors i jugadores disposades a passar una bona estona les properes 5 setmanes fent esport. Us anirem informant als plafons informatius de l’evolució del torneig i els resultats provisionals dels enfrontaments, així com al bloc d'Empresa i Emprenedoria.
Pots aconseguir un pack d’hores per accedir a qualsevol gimnàs*, només contestant aquesta enquesta on-line: http://goo.gl/forms/cPKpshbnjk.


* gimnasos adherits a l’empresa Gymbyhours, allotjada al parc.