Concurs d'idees emprenedores

 La Xarxa d’Emprenedoria Universitària (XEU), de la qual forma part el TecnoCampus Mataró-Maresme, ha convocat un “Concurs d’idees emprenedores” amb l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor i innovador de la comunitat universitària, impulsar la generació d’idees que solucionin necessitats reals i potenciar aquelles idees que puguin convertir-se en un producte o servei comercialitzable.

Aquest concurs es convoca en el marc de les actuacions de La Preincubadora (CUB), centre dinamitzador de l’esperit emprenedor i la cultura de la innovació dintre de la comunitat universitària del Parc Científic i de la Innovació Tecnocampus Mataró-Maresme. Per a més informació, us podeu dirigir a les oficines del CUB situades a l’edifici TCM1 – planta 1, o bé a través de eferri@tecnocampus.cat.

El lliurament del premi tindrà lloc el dia 6 d'octubre de 2011 a Barcelona, en el marc de les activitats de la Xarxa d’Emprenedoria Universitària del dia de l'Emprenedoria i Innovació Universitària. La persona guanyadora s’emportarà un IPAD, a més de l’assessorament per a elaborar el Pla d’empresa i cerca de finançament del projecte.

Consulta les bases aquí.