"Dementia care in Europe", conferència a càrrec de la Prof. Gabriele Meyer

El proper 15 de novembre, en el marc del Màster en Cronicitat i Dependència de l'Escola Superior de Ciències de la Salut, es realitzarà la conferència Dementia care in Europe: coordination and recent research results of a European Project, a càrrec de Gabriele Meyer,  infermera, PhD i directora del  Institute for Health and Nursing Science a la Universitat Martin Luther de Halle/Wittenberg, Alemanya.

La Dra. Meyer és investigadora clínica que ha dut a terme nombroses recerques en l'àmbit de l'atenció infermera a la gent gran. Des de gener de 2010 és coordinadora científica del 7th Framework european project RightTimePlaceCare, projecte que té l'objectiu de millorar els serveis d'atenció a la salut per a persones amb demència i els seus cuidadors a Europa. És també presidenta de la German Network of Evidence-based Medicine i vicepresidenta de la European Academy of Nursing Science.

La conferència se celebrarà  a les 17h a la Sala de Graus de Tecnocampus. Es distribuirà una traducció escrita en català de la conferència.

Confirmeu-hi l’assistència a Mònica Romeu (mromeu@tecnocampus.cat)