Dimarts 3 de març s'inaugura l’Oficina Mataró Empresa amb una conferència del president de Taurus, Ramon Térmens

L’Ajuntament de Mataró i el TecnoCampus, aamb la participació de la Cambra de Comerç de Barcelona, PIMEC, FAGEM i CETEMMSA, inaugura el proper dimarts dia 3 a les 18h l’Oficina Mataró Empresa. L’Oficina neix amb el propòsit de proporcionar a empresaris i emprenedors, en un únic espai, totes les eines que necessiten per crear, fer créixer o internacionalitzar un negoci. El projecte neix amb el suport de la Diputació de Barcelona.

La inauguració de l’Oficina Mataró Empresa, que està situada a la planta baixa de l’edifici TCM2 del TecnoCampus, es farà el proper dimarts a les 18h en un acte presidit per l’alcalde de Mataró i durant el qual el president de Taurus, Ramon Térmens, pronunciarà una conferència sobre internacionalització. Taurus és un exemple d’empresa que, després de passar una forta crisi que va fer que passés a mans de l’Administració, va aconseguir refer-se i obrir seus a tot el món. La inscripció per assistir a aquest acte ja està oberta.

Gràcies al suport de les entitats empresarials, i als serveis propis del TecnoCampus, s’ha aconseguit que l’empresari trobi en un sol espai els següents serveis:

·         Assessorament: Assessorament i acompanyament personalitzat en totes les etapes d’un projecte empresarial: des de la idea de negoci i la seva planificació, a la constitució de l’empresa i posterior impuls per al seu creixement i consolidació.

·         Tramitació: Informació, assessorament i tràmits relacionats amb l’activitat empresarial: tràmits municipals (llicències i taxes), certificats digitals, tràmits de comerç exterior i tràmits per a la constitució de noves empreses.

·         Programes: Accions d’impuls vinculades a la dinamització de clústers empresarials , com ara  el sector tèxtil, el de noves tecnologies o el sector marítim, amb col·laboració pública i privada o programes d’impuls específics per al creixement empresarial.

·         Formació: Cursos i càpsules formatives per satisfer les necessitats de formació de les persones i les organitzacions. Des de formació permanent amb programes de màster i postgrau fins a  cursos d'especialització i Formació Contínua.

·         Finançament: contacte directe amb les fonts de finançament tant públic com privat, pensat per activar i accelerar l’ecosistema empresarial.

·         Esdeveniments, congressos i fires:  Organització de  jornades de networking, congressos, fòrums d’inversió, fires o trobades sectorials .