El coordinador del Grau en Videojocs modera una taula sobre el sector en el Sónar de dia

Ecommerce & Tech Barcelona organitza entre avui i demà dues activitats en el marc del SÓNAR de dia en el recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Una d'aquestes activitats es la taula rodona "Gaming: A safe Bet for Investors", que serà moderada pel coordinador del Grau en Videjocs i Aplicacions Interactives del TecnoCampus, Simón Lee. En aquesta sessió, destacats especialistes del sector explicaran de primera mà quins han estat els elements clau que han fet possible aquesta transformació, i com seguir avançant en el seu desenvolupament.

Hi participen:

Xavier Carrillo, fundador de veterà estudi Digital Legends, referència essencial en el desenvolupament de jocs per a mòbils, tabletas i Smart TVs.

Gerard Fernandez, d’Omnidrone, un jove estudi nascut a finals de 2013 que ha rebut el suport d'importants grups inversors –de Nokia a Kibo Ventures– pel desenvolupament del seu primer títol per a mòbils.

Manel Sort, director de la seu barcelonina de King.com, la companyia líder mundial en jocs socials, gràcies a l'èxit aclaparador de títols com Candy Crush.

Horaci Martos, conseller delegat i co-fundador de la desenvolupadora de videojocs Social Point.

Al costat dels desenvolupadors hi participaran també representants de fons d'inversió que estan donant suport a aquest sector, com Sergio Pérez, de Caixa Capital Risc, i Marcel Rafart, fundador de la gestora de capital de risc Nauta Capital.