Detrinca (Bueni.es) protagonitza la trobada d’empreses del TecnoCampus

Ivan Ramírez i Salvador Fàbregas són dos emprenedors que, amb molt poc temps, han aconseguit fer de Detrinca una empresa en expansió. Estan ubicats a la torre TCM2, a la sisena planta, on treballen ja prop de 20 persones, i fa uns anys van passar per la Incubadora d’empreses del TecnoCampus. Bueni.es és un agregador de productes gràcies al qual De Trinca passa per un gran moment. Abans, però, aquests dos emprenedors han passat per moltes dificultats, segons van explicar ahir davant d’una vintena d’empresaris i emprenedors, a l’hora de definir el seu model de negoci. Dificultats que han tingut molt a veure amb Google, el gran cercador i generador de tràfic d’usuaris a Internet.

Tots dos han coincidit en una cosa: cursar el Màster en Emprenedoria i Innovació del TecnoCampus, i coincidir amb una persona com Ricard Bonastre (professor al TecnoCampus ), els va ajudar a sortir d’un cert atzucac en el qual s’havien ficat. Des de llavors, Bueni.es i netRivals.com, adreçat als comerços, centren els esforços de De Trinca.

Els Esmorzars TecnoCampus permeten posar en comú aquestes experiències i fomentar les sinergies que es deriven del fet que empreses de diverses dimensions i tipologies comparteixin espai. El proper tindrà com a protagonista Bitlonia, Veziko i Arco i se celebrarà el 29 de maig.