L'ESCS celebra el Dia de la Infermeria amb una jornada sobre el Doctorat en Infermeria

 

L’Escola Superior de Ciències de la Salut ha celebrat avui, 13 de maig, la Jornada del Dia Internacional de la Infermeria (12 de maig), tal i com es va iniciar l'any passat.

Enguany la Jornada, amb el títol de "Sóc Infermera; per què doctorar-me?"  s'ha dedicat a la recerca en Infermeria, un camp força nou ja que fins fa poc les infermeres només podien doctorar-se per mitjà d'altres disciplines. Una de les ponents convidades a la Taula rodona és la Dra. Loreto Macià, vicedegana del Grau en infermeria de la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat Jaume I de Castelló, centre que té el primer Programa de Doctorat en Infermeria oficialment reconegut com a tal.

La jornada s'ha plantejat com un acte participatiu entre les membres de la taula i el públic, format principalment per infermeres professionals dels principals centres hospitalaris del territori i estudiants del Grau en Infermeria de la pròpia ESCS.

Aquesta jornada s'ha organitzat en col·laboració del Col·legi Oficial d'infermeria de Barcelona, i es pretén consolidar com un dels esdeveniments més rellevants que organitza l'ESCS en relació al Grau en infermeria que imparteix.