Diàlegs Emprenedors: Innovant en sectors tradicionals amb Verdtical i Forever-us

Us convidem a una nova sessió de Diàleg emprenedors del Tecnocampus, el proper dimarts dia 27 de novembre a les 19h a l’espai  Innolab.Per assistir-hi, envieu un correu a Antònia González

En aquesta ocasió el diàleg estarà protagonitzat per:

Daniel Guzmán, de Verdtical

Verdtical,  impulsada per un jove emprenedor, amb coneixements tècnics i de màrqueting, que compta amb un equip humà expert i qualificat,  neix amb la idea de poder gaudir de natura viva al nostre entorn habitual. 
Fabriquen sistemes per a la creació d'ecosistemes verticals, jardins verticals, cultius verticals,  innovant en les tècniques de cultiu tradicionals, a través de la tecnologia poder desenvolupar noves fórmules i sistemes que ens permetin uns millors entorns en les ciutats.
 

José Carlos Ramos i Ignasi Esteban, de Forever US  

José Carlos Ramos és Doctor en Organització d'Empreses, Enginyer de Telecomunicació i Executive MBA Compta amb diverses estades als laboratoris d'IBM Austin, Texas (Estats Units) on ha col·llaborat en llibres d'anàlisi i ha estat membre de l'IBM management council durant més de 5 anys.
Ignasi Esteve és un facilitador acreditat per knowledge associates i cofundador de avanzalis knowledge associates a Espanya. Ha participat en múltiples iniciatives en diversos sectors en els últims deu anys. Les seves àrees de coneixement preferides són l'Estratègia de Negoci, Lideratge i Gestió. Ha liderat millores i implementacions de nous models de negoci en companyies líders espanyoles i internacionals.
Ens presenten Forever us, un servei especialitzat en Làpides per recordar als éssers estimats, que es poden personalitzar amb total llibertat, incloent imatges, motius i records. Una moderna tecnologia de fabricació de làpides de major perdurabilitat, fiabilitat en el servei i facilitat d'instal•lació, amb  presència a Europa i Amèrica