Dijous Emprenedors amb Europa Innova, S.L.
Ahir dijous 9 de setembre es va realitzar la sessió Transformar una idea en un projecte innovador d'èxit, emmarcada en el programa Dijous Emprenedors que realitza la secció de suport a Emprenedors del TecnoCampus Mataró-Maresme. El seminari en questió es concretava en una introducció de conceptes clau sobre la innovació en termes de negoci i presentació de casos on la concreció de la idea de negoci es vehicula de forma innovadora per l'obtenció d'avantatge competitiu.

La sessió va anar a càrrec de Sílvia Gironès, de l'empresa Europa Innova, S.L., especialitzada en gestió de la innovació. Hi van assistir 9 emprenedors i emprenedores de diversos sectors d'activitat, que van qualificar la sessió d'excel·lent.

El programa dijous emprenedors té com a objectiu injectar coneixement per a la millora dels processos de creació d'empresa, i estimular el networking entre els assistents.Aquest programa està subvencionat pel programa Inicia, de la sotsdirecció d'Economia cooperativa i creació d'empresa de la Generalitat de Catalunya, i la Diputació de Barcelona.