Dos alumnes de Turisme i Administració d'Empreses, seleccionats en el programa Think Big

Els alumnes Núria Campos Lavado i Jaume Ávalos Martín, estudiants de la Doble Titulació en Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació i Turisme i Gestió de l’Oci, han estat seleccionats per Think Big pel seu projecte “Glaykkos”.

El passat 28 i 29 de novembre van anar a València a presentar-lo per primera vegada, i van rebre un feedback molt bo. “Think Big” és un projecte d’emprenedoria liderat per la Fundació Telefónica en col·laboració amb Movistar que ofereix als joves entre 15 i 26 anys l’oportunitat de transformar una idea pròpia que busqui un canvi positiu en la comunitat en un projecte d’èxit.

“Glaykkos” és la primera xarxa social turística per a públic gay que posarà en contacte usuaris amb establiments gay-friendly, recursos territorials i ciutats cosmopolites. No només volen promoure el turisme entre usuaris gays, també ho volen fer amb els usuaris heterosexuals que volen descobrir una part nova i diferent a les destinacions.

Els nostres alumnes continuen treballant en el seu projecte i el mes de març es presentaran a la segona fase del programa.