Dos professors de la Glyndwr University visiten el TecnoCampus

Dos professors de la Glyndwr University (Mike Wright i Steve Davies) van visitar la setmana passada el TecnoCampus, on es van entrevistar amb els alumnes de la doble titulació del Grau en Mitjans Audiovisuals. L'objectiu era fer el seguiment del treball de grau, ja que tots els estudiants opten a aconseguir també el BA (Honours) TV Production and Technology, otorgat per la Glyndwr University. La impressió que van expressar després de veure els treballs és positiva, i van qualificar-ne alguns d'excel·lents. Un altre grup d'alumnes  opta al BA (Honours) Animation and Game Art.

Aprofitant la visita el responsable de la Unitat d'Atenció a la Comunitat Universitària, Juan Garcia, es va reunir amb els dos profesors visitants per organitzar la segona estada d'estudiants del grau a Glyndwr el juliol de 2013. Hi aniran dues promocions del Grau en Mitjans Audiovisuals.

La reunió va servir per preparar la visita al TecnoCampus de febrer de l'any que ve, en què s'organitzarà una reunió informativa amb tots els estudiants de la segona promoció del grau que opten a la doble titulació. Altres temes que es van analitzar van ser l'ampliació de dobles titulacions a altres graus i la possible firma d'acords per altres titulacions.