Dos professors del TecnoCampus participen en el llibre "10x10: 100 trucs per ser més actiu"

Dos professors del TecnoCampus, Juanjo Garcia i Alba Pardo, han participat en l'elaboració del llibre “10x10: 100 trucs per ser més actiu”, un quadern de bones pràctiques amb recomanacions adaptades a la situació de cada persona per combatre el sedentarisme. El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, acompanyat del president de la Fundació Agrupació, Josep Lluís Vilaseca, van presentar el llibre la setmana passada al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona (a la imatge). Juanjo Garcia i Alba Pardo són docents del Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, que s'imparteix a l'Escola Superior Politècnica del TecnoCampus.

La finalitat de la publicació és promoure els hàbits saludables a través de l’activitat física i respondre qüestions com quant de temps al dia necessiten fer exercici els nens i nenes menors de 5 anys, quins beneficis aporta l’activitat física a aquesta edat o com podem fer exercici a casa o a la universitat.

“10x10: 100 trucs per ser més actiu” recull trucs i iniciatives que qualsevol persona pot dur a terme en el seu dia a dia per aconseguir el mínim de 30 minuts d’exercici en adults i de 60 minuts ens infants i adolescents que recomana l’Organització Mundial de la Salut (OMS).