El CUB presenta 3 nous models de negoci als estudiants d'ADE i Gestió de la Innovació

Avui dimarts 29 de novembre s'ha celebrat a la Sala de Graus del TecnoCampus la JEM Session "Nous models de negoci", organitzada per la Preincubadora - CUB. En aquesta edició hi han participat Albert Rof (Director de Management.cat); Joan Sala (Co-fundador de Verkami) i Rafa Liñán (Co-fundador d'Ilurus.com). Hi han participat els estudiants de primer curs el grau en Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació, que imparteix l'Escola Universitària del Maresme. 

Cadascun d'ells ha explicat el model de negoci que han creat com a emprenedors.

Albert Rof ha explicat el funcionament de la seva consultoria, Management.cat, dedicada a assessorar en qüestions relatives al màrqueting i l'estratègia a empreses i institucions.

Joan Sala, de l'empresa Verkami, allotjada a la Incubadora del TCM, ha presentat el seu model de negoci, una plataforma de micromecenatge (crowdfunding) que posa en contacte els creadors amb el seu públic potencial per tal que ajudin a finançar el seu projecte, del tipus que sigui, a canvi de determinades "recompenses" que estipula el creador.

Finalment, Rafa Liñán,  co-fundador d'Ilurus.com, ha explicat la seva experiència en el procés d'emprendre i iniciar un nou projecte, a més de donar a conèixer la seva plataforma que té l'objectiu de connectar empreses, universitats i professionals. 

Finalment s'ha realitzat una taula rodona on els estudiants han pogut resoldre els seus dubtes amb els emprenedors, com per exemple quina és la importància de la "idea" de negoci en tot el procés, o què és el més important a l'hora d'emprendre. Els tres emprenedors han estat d'acord a l'hora de relativitzar la importància que tan sovint es veu com cabdal de la idea de negoci en sí, i en canvi donar molta més rellevància al procés i l'estratègia a seguir a l'hora de dur a terme l'empresa.