El dinar d'estiu al TecnoCampus reuneix unes 200 persones

 El passat divendres 8 de juliol es va realitzar al Foyer un dinar d'estiu del TecnoCampus, que va reunir membres de les escoles universitàries, personal de gestió de la fundació i sobretot, treballadors de les empreses allotjades al parc.

El dinar va comptar amb moltes sorpreses, entre elles un munt de sortejos de regals en bona part per gentilesa d'algunes de les empreses de la xarxa empresarial TCM, entre altres uns controladors d'eficiència energètica, impressores o un ipad. A més, amb les postres hi havia el logo de les empreses assistents fet amb xocolata de diferents colors. 

L'acte va ser presentat per Virginia Vilarroya, treballadora d'Imagina Sistemes,  i amenitzat per un conjunt musical on ella mateixa era la cantant.

A més, l'empresa Alooha va posar un display electrònic d'anuncis que anava mostrant les diverses empreses que es troben al TecnoCampus.

Tot el dinar va ser mogut principalment pel recepcionista del TCM2, Jaume Marquilles, tot i que amb l'ajut indispensable de la Mònica Romeu, l'Elisabet Montia, la Francina Fernández, la Isabel Esparrell i la Pilar González.