El Dr. Gabriel Ferraté farà la lliçó inaugural del curs acadèmic 2010-2011

El proper dimecres 27 d'octubre a les 12h tindrà lloc al TecnoCampus l'acte d'inauguració del curs acadèmic 2010-2011.

Durant l'acte tindrà lloc la lliçó inaugural a càrrec del Dr. Gabriel Ferraté, sota el títol Per adaptar-nos a un món canviant: formació, talent i creativitat .
El Dr. Ferraté és enginyer de formació. Va ser rector de la Universitat Politècnica de Catalunya del 1972 al 1976, deixant el càrrec quan fou nomenat Director General d'universitats i investigació i més tard Director general de política científica. Tornà a ser elegit rector de la Universitat Politècnica de Catalunya del 1978 al 1994. El 1995 fou fundador de la Universitat Oberta de Catalunya i escollit rector, càrrec que va ocupar fins el 2005. Actualment és president de l'Institut Cerdà i de la Fundació Caixa Tarragona i membre de l'Institut d'Estudis Catalans, de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears i de la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona. El 1996 va rebre la Creu de Sant Jordi.

L'acte comptarà amb la presència dels Rectors Magnífics de les universitats Politècnica de Catalunya, Antoni Giró, i Pompeu Fabra, Josep Joan Moreso.

Es prega confirmació d'assistència a emontia@tecnocampus.cat