El grup de recerca GREBITECH al programa Documentos TV amb "Ciborgs, muy humanos"

El proper diumenge 17 de juny, a les 22 hores, Documentos TV emetrà el reportatge "Ciborgs, muy humanos" que entre d'altres temes parlarà de les investigacions que està duent a terme el grup de recerca del TecnoCampus GREBITECH, que forma part de la tesi doctoral "Estudi i disseny d'una nova pròtesi infantil" del professor Carles Paul (EUPMt).

Aquest treball de recerca es fa conjuntament amb la doctora Marisa Cabrera, responsable de la Unitat d’Amputats i Malformacións Congènites de l’Hospital Infantil Sant Joan de Deu; el Dr. José Luis Parreño, professor de la UPC i responsable del laboratori Biomlab; i de David Llobera, responsable de la protesica infantil del Centre Ortopedic Tècnic (COT) que pretén aportar sol·lucions als 250 nens/nenes de tot el món que passen cada any per aquest centre.

Avui dia no hi ha cap estudi sobre el comportament de les amputacions a nivell infantil, i la recerca del GREBITECH consisteix en establir un protocol biomecànic sobre els paràmetres importants a mesurar en aquests nens/nenes i establir pautes clíniques, anatòmiques i fisiològiques per millorar el disseny de pròtesis en l’àmbit pediàtric.

Més informació al següent enllaç.