El grup de recerca Grebitech participa en el 3D del curtmetratge Blink

El grup de recerca Grebitech, dirigit pel professor de l'Escola Universitària Politècnica de Mataró Carles Paul, ha configurat el laboratori de Biomecànica-Estudi del Moviment que disposa Biomlab a les dependències del Centro Ortopédico Técnologico de Barcelona, com a estudi de Motion Capture per el curtmetratge BLINK. Aquest curtmegtratge ha estat dirigit per Diego Latorre i protagonitzat per Fele Martinez, Macarena Gomez i Eduardo Casanova amb coproducció de Onorikal Studio.
 
La captura de moviment s’ha utilitzat per tal que l’actriu Macarena Gomez, sota la direcció artística de Diego Latorre, fes una interpretació del seu personatge tal com estableix el guió. En temps real,  la interpretació es plasmava com a animació 3D en el seu avatar.
 
L’experiència ha estat tot un èxit i s’espera que en un futur pròxim aquesta metodologia sigui utilitzada per més equips cinematogràfics. Hi han col·laborat, a més del professor Carles Paul, els següents professionals: José Luis Parreño (director de Biomlab i col·laborador de Grebitech); Luis Tinoco (director d'Onirikal Studio i exalumne de l'EUPMT), Ignaci Aguirre (exalumna de la EUPMT) i David Minguillón (professor d'animació 3D de l'EUPMT).