El grup GEWin presenta algunes propostes d'implantació dels gestors d'expedients

Avui 30 de novembre s'ha realitzat al Tecnocampus una  jornada sobre casos d'èxit i algunes propostes d'implantació dels gestors d'expedients, organitzada pel grup GEWin.

 

GEWin és un grup d’usuaris de l’aplicació d’Expedients d’ABSIS format, inicialment, pel Consell Comarcal del Maresme, el Consell Comarcal de la Garrotxa, l'Ajuntament de Cardedeu, la Diputació de Girona i la Diputació de Lleida.

Davant les dificultats en la implantació de la gestió dels expedients electrònics, es va prendre la iniciativa d’agrupar-se per tal de compartir experiències i tenir més posició davant el fabricant per induir propostes de millora.

La jornada ha estat presentada pel president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme i regidor delegat de Promoció econòmica i Innovació de l'Ajuntament de Mataró, el sr. Miquel Rey, i el vicepresident del Consell Comarcal del Maresme, el sr. Diego Sánchez.

L’any 2009 es va celebrar la primera jornada amb l'objectiu de concretar propostes de millora del producte i per a poder realitzar un millor enfocament de la implantació, aprofitant les sinergies que pogués generar el grup.