El Premi de promoció a l'esperit emprenedor de la UAB és per un projecte assessorat des del TecnoCam

 L’enginyer mataroní Pol Bartrès i el terrassenc Jordi Prat han rebut recentment el Premi per a la promoció de l’esperit emprenedor entre l’estudiantat que ha atorgat per primera vegada la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) pel seu projecte “Interactua”. A banda del reconeixement de la universitat, els premiats han rebut 2.500 euros que es destinaran a l’anàlisi de la viabilitat del projecte. En total, s’hi han presentat 26 projectes i s’han escollit tres guanyadors. El jurat dels premis, organitzats per la UAB en col·laboració amb el Ministeri d’Educació, ha valorat el caràcter innovador del projecte, la seva viabilitat i la capacitat de creació d’ocupació, les possibilitats d’internacionalització, la sostenibilitat i al responsabilitat social.

“Interactua” és un projecte que es basa en la producció de recursos interactius per a la divulgació del coneixement de la ciència i la tècnica dirigida a tot tipus de públic, des d’infants fins a adults. Es tracta de crear productes electromecànics fets a mida i amb sensibilitat estètica que poden interessar, especialment, a empreses i institucions de l’àmbit de la museologia, la recerca, les arts i l’educació.

L’acte del lliurament dels premis, des de la sala d’actes de la Unitat d’Estudiants i de Cultura de la UAB, ha estat presentat pel delegat de la rectoria per estudiants, Joan Lluís Pérez Francesc, i la vicerectora de política acadèmica, Montserrat Farell. Tots dos han destacat la importància de l’emprenedoria i la capacitat de crear valor afegit especialment en temps de crisi.