El professor Albert Blasco participa a una jornada jornada en recerca sobre turisme

El passat dilluns 27 de setembre es va celebrar la jornada R+D+I en productes i serveis per a la cultura, el turisme, el comerç, l’esport i el lleure  organitzada per Talència. El professor de l'EUM Albert Blasco hi va participar.

La jornada va comptar amb les intervencions, entre d’altres, del conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, del conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Treserras, de la Secretaria General de l’Esport, Anna Pruna, i del director de l’Oficina de Coordinació en Recerca i Innovació, Jordi Cartanyà.

Com a resultat d’un procés participatiu d’anàlisi realitzat el 2009, el PRI 2010-2013 identifica 17 grans reptes socioeconòmics als quals focalitzar la recerca i la innovació, en els propers anys, a Catalunya, amb la finalitat de generar alts nivells de riquesa i benestar: empreses competitives, serveis públics de qualitat, una societat avançada, i progrés sostenible i intel·ligent.

Per convertir aquests reptes en oportunitats sòlides pel futur de Catalunya, és imprescindible fer confluir, mitjançant noves complicitats i formes de cooperació intersectorial i interdisciplinària, les capacitats creatives, científiques, tecnològiques, formatives i innovadores del país, per aconseguir el millor talent, nou coneixement d’excel·lència i noves solucions en forma de productes, serveis i processos.