El TCM Netlab assisteix al Congrés BDigital Apps 2011

 El grup TCM NetLab va assistir els dies 15 i 16 de novembre a la segona edició del congrés BDigital Apps celebrat al CosmoCaixa de Barcelona. El BDigital Apps és el congrés nacional especialitzat en aplicacions per dispositius mòbils. L’edició d’enguany s’emmarca en el context del nomenament de Barcelona com a Mobile World City, consolidant així la capital catalana per convertir-se en un centre tecnològic i en un referent en tecnologia del sector mòbil.

El BDigital Apps té com a objectiu impulsar un dels sectors que més negoci genera en l’actualitat i presenta les millors perspectives de creixement en els pròxims anys, el de les aplicacions (apps). Ha servit de trobada per desenvolupadors, empreses creadores i usuaris d’aplicacions per mòbils, creant noves oportunitats de negoci y debats sobre les tendències de les aplicacions.

L’edició d’aquest any ha comptat amb 30 ponents i més de 800 professionals del sector durant els dos dies. Dels ponents, Mario Yánez, Director de Soluciones Bancarias de Tecnocom, i David Urbano, Director de Mobilitat de e-“laCaixa” assenyalen la tecnologia NFC, una de les línies de treball del grup NetLab, com una de les principals tendències del sector.

A més de les sessions, workshops i debats, s’ha organitzat la FinAppsParty, la primera marató de 24 hores amb desenvolupadors especialitzats en la creació d'apps per a serveis financers.

Podeu seguir tota l'actualitat del TCM Netlab a través del seu bloc.