El TecnoCampus, a la sèrie "La Riera"

En el marc de la campanya de comunicació del 2011, el parc TecnoCampus Mataró-Maresme farà un emplaçament (product placement) a la sèrie de “La Riera” de TV3.  Aquesta sèrie s’emet de dilluns a divendres a les 15.50 i a les 21.00h.

"La Riera" és la història d’una família que regenta un restaurant en un poble de la costa, no gaire lluny de Barcelona. L’acció comença quan el patriarca de la família, l’Ignasi Guitart, reuneix la seva dona i els seus fills per explicar-los que deixarà la direcció del restaurant i marxarà de Sant Climent. La notícia, totalment inesperada per tothom, provoca una sotragada emocional i un canvi de rols a la família. Els quatre fills (Claudi, Ernest, Lluís i Sergi) i la mare (Mercè) seran els personatges principals al voltant dels quals giraran les trames principals.

L'aparició del TecnoCampus en la segona temporada de la sèrie, ambientada al Maresme, s'insereix plenament en la trama des d'ara i fins al mes de juny. Un dels personatges, l'Ona, filla d’en Claudi Guitart, començarà a estudiar un màster als centres universitaris del TecnoCampus Mataró-Maresme. L'Ona és una jove emprenedora que ajuda a portar el negoci familiar. Creu que és molt important poder formar-se i ha escollit el nostre centre per poder tenir un títol oficial i de prestigi.