El TecnoCampus acull l'acte principal de les Jornades Científiques de Mataró

El divendres dia 13 d’abril la Sala de Graus i l’aula 212 del Tecnocampus van acollir la IX Mostra de treballs de recerca de batxillerat, acte principal de les IX Jornades Científiques de Mataró. En aquesta edició, les jornades científiques s´han adherit a l’any internacional de l’Energia Sostenible per a tothom i van servir per fer un petit homenatge a la Carme Aymerich i Tarragó, que va ser la coordinadora de les quatre edicions anteriors.

L’acte va ser presidit del Sr. Pere Galvany i Durant, regidor delegat d’Esports i Ensenyament de l’Ajuntament de Mataró. Una vegada fets els parlaments de benvinguda, el Sr. Llorenç Alern i Domènech, Director-Gerent d’Aigües de Mataró, va impartir la conferència “ El tub verd la xarxa de distribució de fred i calor a Mataró”. A continuació els alumnes van presentar els seus treballs de recerca.

El dissabte 14 d’abril l’estudiant de l’EUPMT , Eloi Vilalta va participar en la fira de l’energia sostenible per a  tothom a la plaça de Santa Anna en representació del Tecnocampus amb una mostra de robots.